fbpx Skip to main content

Hantverk

Lokalt hantverk

 

RAV by Sweden brinner för att våra kunder ska återupptäcka bärnsten. Genom egen produktion och hantverk tar vi nytt grepp om ett anrikt och unikt material.

All bärnsten i våra kollektioner kommer från Skåne, vilket gör våra smycken klimatsmarta och hållbara. Stenen handplockas då höststormarna blåser som mest och Östersjön är som kallast. Varje sten är unik, vilket återspeglas i vårt hantverk.

Stenen poleras och behandlas av Tian Ming som är både utbildad geolog och silversmed. Bärnstenens ursprung återspeglas i kollektionernas skandinaviska design, som är stilren och klassisk, samtidigt som den också är innovativ och modern.

Vårt hantverk definieras av personlig prägel, teknisk skicklighet, samt kvalitet med avseende på material, tillverkning och hållbarhet.

Återupptäck bärnsten

 

Med hantverket i fokus skapar vi smycken som du kan älska och bära under lång tid. Letar du efter en present till dig själv; gåvor till föräldrar och syskon; eller kanske en släktklenod till kommande generationer? Med rav är valmöjligheterna många.

Är du ute efter något trendigt eller klassiskt?

Föredrar du hel- eller halvpolerat?

Eller är du kanske på jakt efter en unik råsten utan behandling?

Oavsett vilket smycke du väljer kan du vara säker på att hela tillverkningen sker hos RAV i Skåne och det är vår förhoppning att smycket ska bli lika uppskattad hos sin nya ägare som det var av oss när vi skapade det!