fbpx Skip to main content

Upplev bärnsten

Leta bärnsten med oss

 

Känn doften av tång. Dra in den kalla luften i dina lungor. Hör hur vinden viner och nyper tag i din kind. Se hur fåglarna letar mat bland vågor och sand. Märk hur bärnstenen väger lätt i din hand. Dess gropiga yta mot ditt finger. I tusentals år har bärnstenen, rav, varit en del av Skandinaviens historia.

Men vad är bärnsten?

Varför letar man efter bärnsten på Skånes stränder?

Vad kan en göra med bärnsten?

Väck dina sinnen till liv och upplev rav med oss. Med lite tur kan du till och med hitta rav själv!

Upplev bärnsten är en naturupplevelse där vi letar bärnsten tillsammans på Skånes stränder. Vi pratar även om bärnstenens historia och dess roll i Skandinavisk kultur. Upplev bärnsten passar de som söker en autentisk naturupplevelse tillsammans med nära och kära, för de som är historie- eller material intresserade eller de som söker en unik upplevelse. Med fokus på hållbarhet, så det lokala djur- och naturlivet inte störs, upplever vi detta unika material ihop.

Plats

Uppsamling i Falsterbo eller Skanör i Skåne. Plats kan ändras beroende på väderförhållande. Exakt plats bekräftas alltid veckan innan via mail. Gratis parkering. Alternativt buss 100 eller 300 från Malmö.

Tid

Klockan 10:00 – 12:00. Fika ingår, ta kontakt vid eventuella allergier.

Pris

Vuxen 400 sek per person, barn 10 – 18 år 300 sek, barn 6 – 10 år 50 sek. Betalning sker via swish efter bokning är bekräftad av oss via mail. Bokning kräver minst 5 deltagare.

Klädsel & verktyg

Det enda som krävs för att delta är varma kläder, mössa, vantar och gummistövlar. Verktyg finns att låna. Gående kan anpassas för de som vill gå mindre eller längre.

Covid-19 anpassning

Handsprit finns tillgängligt. Vantar gör att handkontakt via olika ytor inte sker. Aktiviteten sker ute och det finns gott om plats för social distansering.

Bokning

Boka genom att fylla i din information nedan, vi återkommer med bekräftelse. Det går även bra att maila hello@ravbysweden.com eller ringa 040 – 675 34 70.

Ewa Ahlmalm
Ewa Ahlmalm
2023-07-01
Underbart smycke med en läcker presentation. Service på högsta nivå. Rekommenerras å det varmaste.
Alice Törnkvist
Alice Törnkvist
2023-05-22
Mycket nöjd med mitt köp, vackra örhängen och snabb leverans.
Andreas Krüger
Andreas Krüger
2023-05-12
Jag ville köpa ett smycke till min systerdotter i utan tid att skicka det till mig innan vi åkte. Det ordnades smidigt genom snabb kommunikation och upphämtning hos RAV i Skurup dagen efter. Bra kundservice.
Yvonne Palmquist
Yvonne Palmquist
2023-05-10
Vänligt och öppet tillmötesgående vid samtal. Snabb leverans. Bild på smycket motsvarar verkligheten. Snyggt! Enkelt att betala. Mycket nöjd!
nathalie Roos
nathalie Roos
2023-05-10
Otroligt fin och personlig service. Jag hade tappat bort ett av örhöngena jag fått av min son. Jag fick snabbt svar att de inte fanns längre men skulle tillverkas längre fram igen och att man skulle höra av sig. Och de gjorde det! Så otroligt fin service. Kan varmt rekommenderas.
Maria Edbom
Maria Edbom
2023-05-08
Armbandet höll verkligen vad det lovades på bilden. Precis så vackert som vi hoppades. Snabb leverans utan problem.
Monica Lindberg
Monica Lindberg
2023-04-17
Super trevligt. Lättsamma o delade med sig mycket av sig själva. Rekommenderar verkligen utflykten/kursen i bärnsten letning.
Kenneth Hansen
Kenneth Hansen
2023-04-14
Köpte ett halsband som jag blev mycket nöjd med. Fint arbete plus att det är gjort här i Skåne. Kommer att rekommendera Raw by Sweden till andra.

Tidigare bärnstensupplevelser!

Frågor? Svar finns här under upplev bärnsten. Genom att boka din upplevelse godkänner du våra köpvillkor.

Varmt välkommen med din bokning

– vi ser fram emot att leta bärnsten ihop med er!