fbpx Skip to main content

STORLEKSGUIDE

 

RINGAR

För att vara säker på att den ring du vill köpa passar, rekommenderar vi att man mäter sin storlek innan man beställer. Detta kan enkelt göras hemma, där man kan följa vår guide kring hur man går tillväga. När du mätt din storlek kan du enkelt jämföra med ringstorleken som finns på produktsidan, för att se om en ring passar. Information kring vikt på produkt återfinns på produktsidorna. Varje produkt har även en bild där storlek illustreras så det är enkelt att se hur smycket ser ut när det bärs av en person.

 

ÖRHÄNGEN

Storlek på örhängen är angiven i millimeter på produktsidan, vilket hänvisar till diametern eller längd och höjd på örhänget. Information kring vikt på produkt återfinns på produktsidorna. Varje produkt har även en bild där storlek illustreras så det är enkelt att se hur smycket ser ut när det bärs av en person.

ARMBAND

Storlek på armband är angiven i millimeter på produktsidan, vilket hänvisar till diametern på armbandet. Du kan enkelt mäta med en bit papper, om du är osäker på om storleken passar. De flesta av våra armband är justerbara i kedjan och kan därför anpassas i storlek, eller har elastik som är anpassningsbar. Information kring vikt på produkt återfinns på produktsidorna. Varje produkt har även en bild där storlek illustreras så det är enkelt att se hur smycket ser ut när det bärs av en person.

HALSBAND

Köp av RAV by Sweden halsband inkluderar alltid en halskedja som är 45 centimeter i längd. De flesta av våra halsband är justerbara i kedjan och kan därför anpassas i storlek. Information kring vikt på produkt återfinns på produktsidorna. Varje produkt har även en bild där storlek illustreras så det är enkelt att se hur smycket ser ut när det bärs av en person.